Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jordskred Norge / Voldsomt jordskred i Norge: Svenske redningseksperter sendes ind i 'rød zone' til fods | Udland | DR

Jordskred Norge / Voldsomt jordskred i Norge: Svenske redningseksperter sendes ind i 'rød zone' til fods | Udland | DR. Jordskred forekommer oftest i fjellområder, hvor konsekvensene kan bli voldsomme for lokalbefolkningen. Listen to jordskred by jordskred for free. Enligt polisen har två hus, en stuga, ett uthus och en bil dragits med i raset. Polisen har heller inte lyckats få kontakt med ett tiotal personer som. Denne typen jordskred er ikke den vanligste i norge.

To huse er revet med i et jordskred i det nordlige norge og har udløst en stor redningsindsats. Enligt polisen har två hus, en stuga, ett uthus och en bil dragits med i raset. Enligt polisen har två hus, en stuga, ett uthus och en bil dragits med i raset. Listen to jordskred by jordskred for free. Ett kraftigt jordskred har inträffat i alta i norge, skriver dagbladet.

Fare for kraftig regn og jordskred, så kommer sola - Hamar Arbeiderblad
Fare for kraftig regn og jordskred, så kommer sola - Hamar Arbeiderblad from www.h-a.no
Listen to jordskred by jordskred for free. Jordskred drog med sig åtta hus i norge. Ett jordskred i norra norge får många att höja på ögonbrynen. De ligger i det norske amt sogn og fjordane. Der er bekymring og uvished i det vestlige norge, efter at en række voldsomme jordskred tirsdag ramte i kommunerne jølster og førde. Jordskred beror ofta på nederbörd i kombination med speciella typer av leror i jorden. Polisen har heller inte lyckats få kontakt med ett tiotal personer som. Skadorna blev stora efter ett jordskred vid kråkeneset i alta, norge.

Ett kraftigt jordskred ägde rum vid kråkeneset i alta i norge på onsdagseftermiddagen.

Jordskred rammer huse i norge. Ett kraftigt jordskred ägde rum vid kråkeneset i alta i norge på onsdagseftermiddagen. I västra norge har minst 30 personer blivit isolerade efter flera jordskred. Voldsom regn har medført oversvømmelser og flere jordskred i det vestlige norge. Jordskred drog med sig åtta hus i norge. Jordskred forekommer oftest i fjellområder, hvor konsekvensene kan bli voldsomme for lokalbefolkningen. De ligger i det norske amt sogn og fjordane. Hvor mange dager med flomfare hadde vi egentlig i norge ifjor, og hvor alvorlige var de? Follow jordskred to never miss another show. Der er bekymring og uvished i det vestlige norge, efter at en række voldsomme jordskred tirsdag ramte i kommunerne jølster og førde. Enligt polisen har totalt åtta hus dragits ner i vattnet. Senaste nytt från expressen tv. I jordskredet i alta, norge som inträffade tidigare i veckan drogs åtta hus med ner till vattnet.

Listen to jordskred by jordskred for free. Senaste nytt från expressen tv. Når det gjelder antall flom og jordskred skiller ikke 2019 seg veldig ut fra de foregående årene, men flere. Jordskred rammer huse i norge. Skadorna blev stora efter ett jordskred vid kråkeneset i alta, norge.

Farevarsel for snøfokk og jordskred sendt ut for deler av Sør-Norge | Resett
Farevarsel for snøfokk og jordskred sendt ut for deler av Sør-Norge | Resett from resett.no
Enligt polisen har två hus, en stuga, ett uthus och en bil dragits med i raset. I jordskredet i alta, norge som inträffade tidigare i veckan drogs åtta hus med ner till vattnet. Listen to jordskred by jordskred for free. Ett kraftigt jordskred ägde rum vid kråkeneset i alta i norge på onsdagseftermiddagen. Polisen har heller inte lyckats få kontakt med ett tiotal personer som. 05:36 stort jordskred i gjerdum. Ett jordskred i norra norge får många att höja på ögonbrynen. På onsdagen den 3 juni inträffade ett jordskred i alta, norra norge, där flera hus och en stuga ska ha dragits med.

Enligt polisen har totalt åtta hus dragits ner i vattnet.

Listen to jordskred by jordskred for free. Der er bekymring og uvished i det vestlige norge, efter at en række voldsomme jordskred tirsdag ramte i kommunerne jølster og førde. Skadorna blev stora efter ett jordskred vid kråkeneset i alta, norge. Den skiller seg fra flomskred les mer om ulike typer av løsmasseskred ved jordskred skjer utglidninger som fører til at sedimenter. Hamarøy kommune med 11 nye smittetilfeller. Jordskred rammer huse i norge. 150 personer er tirsdag blevet evakueret fra kommunerne jølster og førde. På onsdagen den 3 juni inträffade ett jordskred i alta, norra norge, där flera hus och en stuga ska ha dragits med. De ligger i det norske amt sogn og fjordane. Ett hus och stuga har dragits med. To huse er revet med i et jordskred i det nordlige norge og har udløst en stor redningsindsats. To huse er revet med i et jordskred i det nordlige norge og har udløst en stor redningsindsats. Polisen har heller inte lyckats få kontakt med ett tiotal personer som.

På onsdagen den 3 juni inträffade ett jordskred i alta, norra norge, där flera hus och en stuga ska ha dragits med. Jordskred beror ofta på nederbörd i kombination med speciella typer av leror i jorden. Der er bekymring og uvished i det vestlige norge, efter at en række voldsomme jordskred tirsdag ramte i kommunerne jølster og førde. Jordskreden har ödelagt flera hus i jølster kommun i sogn og fjordane och spolat bort vägar. To huse er revet med i et jordskred i det nordlige norge og har udløst en stor redningsindsats.

Stor fare for flom og jordskred i Nordland og Trøndelag
Stor fare for flom og jordskred i Nordland og Trøndelag from premium.vgc.no
Ett kraftigt jordskred ägde rum vid kråkeneset i alta i norge på onsdagseftermiddagen. Jordskreden har ödelagt flera hus i jølster kommun i sogn og fjordane och spolat bort vägar. To huse er revet med i et jordskred i det nordlige norge og har udløst en stor redningsindsats. Enligt polisen har totalt åtta hus dragits ner i vattnet. Et flere hundrede meter langt og bredt jordskred er i gang i trondhjem i norge. Ett kraftigt jordskred ägde rum vid kråkeneset i alta i norge på onsdagseftermiddagen. Follow jordskred to never miss another show. 5 june at 21:15 ·.

Ett hus och stuga har dragits med.

Ett hus och stuga har dragits med. Jordskred rammer huse i norge. Jordskreden har ödelagt flera hus i jølster kommun i sogn og fjordane och spolat bort vägar. Enligt polisen har totalt åtta hus dragits ner i vattnet. Follow jordskred to never miss another show. Kraftigt jordskred i alta i norra norge. Hamarøy kommune med 11 nye smittetilfeller. Ett kraftigt jordskred ägde rum vid kråkeneset i alta i norge på onsdagseftermiddagen. Jordskred er en type løsmasseskred som består av usorterte masser. Denne typen jordskred er ikke den vanligste i norge. De ligger i det norske amt sogn og fjordane. Polisen har heller inte lyckats få kontakt med ett tiotal personer som. 05:36 stort jordskred i gjerdum.

Post a Comment for "Jordskred Norge / Voldsomt jordskred i Norge: Svenske redningseksperter sendes ind i 'rød zone' til fods | Udland | DR"